Luotta on oppaasi
digitaaliseen maailmaan

Palvelumme kattavat strategia- ja konseptisuunnittelun, myynnin prosessien tehostamisen, digitaalisten palveluiden ja sovellusten tuotannon sekä visuaalisen suunnittelun. Tehtävänämme on tuoda mobiili- ja tablet-laitteet myynnin ja markkinoinnin tueksi.

Töissämme yhdistyy ensiluokkainen käytettävyys toimialan vaativimpiin teknisiin toteutuksiin. Voimmekin ylpeydellä todeta olevamme luomassa huomisen standardeja ja käytäntöjä.

Parhaatkin ideat kaipaavat
seurakseen erinomaisen toteutuksen

Muuttuvan maailman ja yritysten liiketoiminnan haasteissa mobiilit ratkaisut ja tablet-laitteille suunnitellut toteutukset auttavat asiakkaitamme kehittämään liiketoimintaansa ja palvelemaan entistä paremmin eri sidosryhmiä eri alueilla: asiakasrajapinnasta sisäisten prosessien tehostamiseen.

Joustava palvelukonseptimme mahdollistaa räätälöidyt yhteistyömallit asiakaskohtaisesti. Asiakkaillemme tämä tarkoittaa sujuvaa yhteistyötä - oli kyseessä suorat toteutukset loppuasiakkaille tai yhteistyö mm. markkinointi- ja mainostoimistojen sekä IT-järjestelmiä tarjoavien yritysten kanssa.

Kattavan verkostomme ansiosta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme huippuluokan tekijät myös ydinosaamisemme ulkopuolelta. Toimimme ketterästi yhteistyössä Suomen johtavien IT-yritysten, kuten myös freelancereiden kanssa. Tämä tekee meistä vielä kokoamme merkittävämmän kumppanin.

Olkoon yrityksenne toimiala joko B2B- tai B2C-markkinoilla, toimintaympäristönne on muuttunut pysyvästi. Kuluttajat ja yritysten henkilöstö on mobilisoitunut kuin varkain ja perinteiset toteutukset tarvitsevat rinnalleen ratkaisuja tukemaan uusia tarpeita. Olemme näyttämässä tietä tässä muutoksessa.

Tartu siis tilaisuuteen ja ota yhteyttä. Kerromme miten liiketoimintaanne voidaan
tehostaa mobiili- ja tablet-sovellusten avulla.

Aloita kestävä kumppanuus »