Työmme eivät pelkästään näytä hyvältä
ne on tehty myös toimimaan

Kaikki Tablet-sovellus Mobiilisovellus Verkkosivusto Sosiaalinen media Peli Verkkokampanja

Ladataan...

Turpaa ja tunnelmaa Fintoton verkkosivuille

Brändiuudistuksensa myötä Fintoto uudisti myös verkkosivunsa ja digitaalisen näkyvyytensä, jossa Luotalla oli kavionsa pelissä. Verkkosivusto on Drupal-järjestelmän päälle rakennettu moderneja web-tekniikoita hyödyntävä kokonaisuus.

Katso isompana »

Html5-tekniikat haastavassa pelikehityksessä

Continentalille tehty kampanjapeli tablet- ja desktop-laitteille, jossa uuden talvirenkaan hyvät kitkaominaisuudet tuotiin esille leikkimielisen rengascurlingin avulla. Koukuttava peli tavoitti kiitettävän määrän curlaajia jo muutamassa viikossa.

Katso isompana »

Verkkopalvelulla vauhtia matkailuun

Tampereen seudun matkailutarjontaan on nyt entistä mukavampi tutustua VisitTampere.fi -matkailusivuston kautta. Kehitystyömme jatkuu hyödyntämällä sivuston avoimen datan rajapintoja mobiilisovelluksen toteutuksessa.

Katso isompana »

Some-kampanja avuksi lasten ja nuorten terveyden edistämiseen

Majblomman (suom. Vappukukka) on Suomen vanhin hyväntekeväisyystuote. Luotan avulla tämäkin perinne kääntyi digitaaliseen muotoon virtuaalisen pinssin avulla. Näin Folkhälsan kerää varoja lasten ja nuorten terveyden edistämiseen Majblomman-kampanjalla myös sosiaalisen median kanavissa.

Katso isompana »

Verkkolehti on tätä päivää

Toteutimme Vapolle modernin verkkoversion heidän sidosryhmä- ja asiakaslehdestään, joka on luettavissa niin desktop- kuin mobiilipäätelaitteilta. Toteuttamamme verkkolehden pohja on helposti hyödynnettävissä myös muille asiakkaille.

Katso isompana »

Kosketusnäyttölaitteet myynnin tueksi

Toteutimme Pöyrylle sovelluksen tukemaan heidän messutoimintaansa ja myynnin prosessia. Työ sisälsi versiot suuremmalle kosketusnäyttölaitteelle sekä iPadille. Toteutus on tällä hetkellä kansainvälisessä pilotissa.

Katso isompana »

Some-aktivoinnilla näkyvyyttä verkkokampanjaan

Perinteisen lipaskeräyksen lisäksi Sotiemme Veteraaneille kerättiin lahjoituksia myös toteuttamamme kampanjasivun kautta. Laskurilla pystyi testaamaan kuvitteellisen selviytymisensä talvisodassa, joka omalta osaltaan aktivoi ihmisiä keräyksen hyväksi. Luotta toteutti myös palvelun maksurajapinnat.

Katso isompana »

Peli saa viihtymään brändin parissa

Kastellin monipuoliset talomallistot nostettiin esille kampanjasivulle toteutetun viihteellisen konfiguraattorin avulla. Samalla kerättiin lisätietoa talon rakentamista suunnittelevilta.

Katso isompana »

Tuotteille tunnettuutta tablet-sovelluksen avulla

Ravintola Teerenpelin pelimäinen tablet-sovellus toteutettiin tuomaan Teerenpelin omille tuotteille tunnettavuutta. Sovellus mahdollisti myös vaivattoman tavan liittyä Teerenpelin kanta-asiakasrekisteriin.

Katso isompana »

Liidien jalostukseen pelitoteutukset tuovat kiinnostavuutta

Ammattiliitto Prolle toteutetun tasohyppelypelin avulla aktivoitiin ja heräteltiin kiinnostusta liiton toimintaa kohtaan sekä kartoitettiin asiasta kiinnostuneiden tilannetta tarkemmin pelin sisään rakennetun kyselyn avulla.

Katso isompana »

Tablet-peleillä lisää säpinää messuille

Johnson & Johnsonin brändiä tehtiin tutuksi jalkapallon MM-kisojen hengessä. Tablet-laitteelle toteutettu jalkapallopeli keräsi innokkaita pelaajia jonoiksi asti ja ihmiset brändin äärelle useiksi minuuteiksi.

Katso isompana »

Festivaaliopas kätevästi mobiilissa

Tikkurila Festivaalille toteutetuilta verkkosivuilta löytyy kaikki tarvittava informaatio festivaalia koskien. Mobiilisovellus palveli kävijöitä festivaalialueen verkkoyhteyksien ruuhkaantumisesta huolimatta.

Katso isompana »

Kontakti asiakkaaseen teemaan sopivassa hengessä

Luotta antoi vauhtia Vivuksen promootioon Neste Oil Ralleissa. Asiakkaat pääsivät kokeilemaan omia kykyjään toteuttamamme rallipelin avulla. Näin saatiin luonteva kontakti rallikansaan tilaisuuteen sopivassa hengessä.

Katso isompana »

Parempaa palvelua konfiguraattorin avulla

Palvelukonfiguraattori toteutettiin auttamaan rakennusalan toimijoita hahmottamaan tilaajavastuulain velvoitteita sekä palvelun tarjoajan laaja palveluvalikoima. Laskuri helpotti asiakkaiden ostoprosessia tekemällä siitä yksinkertainen ja ohjaamalla käyttäjä prosessin läpi. Luotta toteutti myös SalesForceen liittyvät kehitystoimenpiteet.

Katso isompana »

Promootioihin potkua tablet-sovelluksella

Paulig tuki Cupsolo-promootion tablet-sovelluksiin ja keräsi arvokasta tietoa kuluttajien mieltymyksistä ja toiveista uuteen kapselikeittimeen liittyen. Näin kahvihetkestä jäi muutakin kuin miellyttävä maku suuhun.

Katso isompana »

Pelitoteutus viihdyttämään festarikansaa

Pelit viihdyttävät sekä pelaajia että yleisöä. Ja varsinkin 120 tuuman seinältä seurattuna tilanne saa täysin uuden sosiaalisen yhteyden. Tuborg pyöritti pulloa kotimaisilla festareilla Luotan tablet-sovelluksella.

Katso isompana »

Nämä ja monet muut yritykset ovat luottaneet ammattitaitoomme.
Olisiko tästä hyvä jatkaa teidän haasteiden parissa?

Ota yhteyttä niin kerromme lisää »