Saammeko esitellä, Luotta

Olemme joukko diginatiiveja ammattilaisia. Ota yhteyttä!


Joni Saari, CEO

suunnittelu, projektinjohto
+358 400 665 031
wbav.fnnev@yhbggn.sv
LinkedIn

Tuure Kaunisto

tekninen suunnittelu
+358 40 509 0121
ghher.xnhavfgb@yhbggn.sv
LinkedIn

Juho Suominen

tekninen suunnittelu
whub.fhbzvara@yhbggn.sv
LinkedIn

Ville Lahdenvuo

tekninen suunnittelu
ivyyr.ynuqraihb@yhbggn.sv
LinkedIn

Mika Hassinen

tekninen suunnittelu
zvxn.unffvara@yhbggn.sv
LinkedIn

Erkka Pynnönen

tekninen suunnittelu
rexxn.claabara@yhbggn.sv
LinkedIn

Karri Ojala

hallitus
xneev.bwnyn@yhbggn.sv

Iikka Koistinen

graafinen suunnittelu (freelancer)
vvxxn.xbvfgvara@yhbggn.sv
LinkedIn

Haluatko tietää lisää meistä? Olemme nimittäin:

1. Syntyneet digitaaliseen maailmaan

Olemme diginatiiveja ja kasvaneet mobiililaitteiden parissa. Meidän on vaikea kuvitella maailmaa ilman tietokonetta taskussamme ja Googlea jolta kysyä neuvoa. Haluamme myös jakaa tätä tietoa ja olla osana maailmanlaajuista kulttuurin murrosta.

2. Tavoitteellisia

Tekemisemme määrittävät tavoitteet ja niiden saavuttaminen. Ilman jatkuvia haasteita mielekkäimpiinkin asioihin leipääntyy. Tästä johtuen asetamme rimat riittävän korkealle. Odotusten ylittäminen on meille palkitsevaa. Tämä näkyy niin asiakaspalvelun laadussa kuin viimeistellyissä toteutuksissa.

3. Yhteistyössä menestyviä

Asiakkaamme eivät ole meille vain nimiä paperilla tai projekteja ilman kasvoja. Annamme töillemme kasvot ja teemme tekniikkaa ihmisille. Parhaimmillaan olemme päästessämme rakentamaan kestäviä kumppanuuksia ja jakamaan asiakkaan vision, sillä elämme yhteistyöstä ja kestävistä suhteista.

4. Alalla jota rakastamme

Inspiroidumme haasteista ja uusista innovaatioista. Meitä yhdistää intohimo tekniikkaan ja käytettäviin verkkopalveluihin. Olemme nähneet mitä ala tarjoaa pahimmillaan ja parhaimmillaan. Kaikesta huolimatta, tekisimme tätä vaikkei se olisi työmme.

5. Muutakin kuin työmme

Olemme kuunnelleet musiikkia, ajaneet trialia, valokuvanneet, panneet olutta ja juoneetkin sitä. Saatamme pukeutua kuin keikarit tai sitten vain mustaan. Olemme intohimoisia ruoan suhteen, mutta elämme myös pakastepizzalla. Olemme kaikkea näitä ja vähän enemmänkin.